V petek se za Ježico nadaljuje državno prvenstvo

Ponedeljek, 23. november 2020 – Košarkarice Ježice imajo za sabo obdobje brez tekem, potem ko je bil vmes tudi reprezentančni premor. Ta petek, 27. novembra pa bomo na delu znova lahko videli zasedbo trenerke Mojce Markovič.

Ljubljančanke bodo v 10. krogu državnega prvenstva gostile Maribor. Tekma se bo začela ob 18. uri. Še naprej se vse tekme igrajo brez prisotnosti gledalcev. Sodnika petkovega obračuna bosta Jure Letonje in Tomaž Mlakar. Ježica in Maribor sta se v letošnji sezoni pomerila že v 3. krogu, ko sta si ekipi nasproti stali v mariborski dvorani Tabor. Ljubljančanke so 10. oktobra vknjižile visoko zmago, saj so slavile s 84:44.

Ježica je na dosedanjih sedmih prvenstvenih tekmah zabeležila šest zmag in en poraz. Zadnjo tekmo je odigrala 31. oktobra, zdaj pa ima pred sabo zgoščen ritem, potem ko bo igrala dve tekmi na teden. Vsi skupaj se že zelo veselimo, da bomo lahko znova spremljali tekme Ježice. Domača srečanja boste lahko v živo spremljali tudi na uradnih družabnih omrežjih ŽKD Ježica.