Naša B ekipa, ki tekmuje tudi v Mini pokalu je v prvem krogu (kjer se igra le ena tekma) za nasprotnice dobile igralke Jelše Šmarje. Domačini so “poskrbeli”, da je bila tekma odigrana že v soboto zjutraj, tako da je bilo potrebno iz Ljubljane odpotovati že v zgodnjih jutranjih urah.

Igralke so vse od začetka upoštevale navodila trenerja in poskrbele, da starejše in izkušenejše igralke domačega moštva niso zadevale lahkih košev. Kljub vsemu pa se je razlika v kakovosti videla, saj so domačinke izkoristile prav vsak trenutek nezbranosti Ježičank in si že v prvem polčasu zagotovile tako razliko, ki ni dopuščala dvomov o končnem zmagovalcu.

Jelša Šmarje : Ježica B 51-21

Strelke: Tepina 8, R. Vidmar 4, Sitar 4, Štrakl 3, A. Vidmar 2

Naša B ekipa je tako izpadla iz Mini tekmovanja in se bo osredotočila na nadaljevanje tekmovanja v državnem prvenstvu, A ekipo pa prve tekme v pokalnem tekmovanju še čakajo, saj so zaradi osvojitve pokala v lanskem tekmovalnem letu, tekmo v prvem krogu izpustile. Njihov tekmec bo znan v kratkem.

Grega Širovnik: Zaradi lokacije in začetka tekme smo morali že ob 6.30 štartati z Ljubljane, kar ni bilo idealno za igralke. Kljub temu so se dekleta poskušala zoperstaviti starejšim in bolj izkušenim igralkam. To nam je tudi večino tekme uspevalo, kljub temu je bilo tudi veliko trenutkov nekoncentracije in nasprotnice so prihajale do lahkih zadetkov. Zelo sem zadovoljen z Igralkami saj vsako tekmo napredujemo .