Skoči na vsebino

Trenerjev pogled Predrag Milović

Ponedeljki so odslej namenjeni trenerjevemu pogledu na pretekli vikend ter pogled proti naslednjemu. Trener članske ekipe Predrag Milović je tokrat orisal dogajanje na tekmi z Akson Ilirijo in se usmeril proti gostovanju v Domžalah.

Kljub porazu so naša dekleta v soboto proti Akson Iliriji odigrala dobro srečanje. “Z večjim delom tekme moram biti zadovoljen s predstavo naše ekipe. Dobro smo igrali, a žal v zadnjem delu obračuna popustili. Imeli smo preveč izgubljenih žog, Ilirija pa je to z odličnimi branilkami znala izkoristit. Naše nasprotnice smo večji del prvenstvene tekme znali zaustavit, na žalost pa je v ključnem delu tekme padla zbranost, zgrešili smo nekaj lepih priložnosti za dosego koša, ki bi jih morali izkoristit, in gostiteljice so prišle do zaslužene zmage. Moram pa dejati, da tudi, če bi zmagali mi, to nikakor ne bi bilo nezasluženo,” je v uvodu dejal trener Derby Ježice Predrag Milović.

Dosedanji izkupiček so štiri zmage in trije porazi. “Kljub porazu moram tokrat resnično pohvaliti ekipo. Čestitke za prikazano, saj so se dekleta borila po svojih najboljših močeh. Na nas je, da zdaj odpravimo napake. Moramo biti še bolj agresivni. Se je pa potrebno zavedati, da nekatere naše igralke igrajo šele drugo sezono med članicami, zato je potrebno biti pošten ter strpen. Potrebujejo čas, potrebujejo tekme. Ilirija ima eno izmed najboljših bekovskih postav med prvoligaško druščino in je veliko bolj kakovostnejša kot v pretekli sezoni. Mene nedvomno veseli, da naše mlade košarkarice napredujejo in iz tedna v teden kažejo napredek. So prihodnost Ježice in s pomočjo nekaterih starejših košarkaric bodo le še napredovale.”

Košarkarice Derby Ježice v prihodnjem krogu čaka gostovanje pri ekipi Domžal. “Čeprav smo proti Domžalam v vlogi favorita, nikakor nismo v takšnem položaju, da bi lahko kakšnega od naših nasprotnikov podcenjevali. Potrebno bo odigrati maksimalno zavzeto od prve do zadnje sekunde. Če bomo odigrali tako kot smo večji del zadnje tekme, potem bom zadovoljen,” je pristavil Predrag Milović. Ljubljančanke bodo v Domžalah, v soboto (17.00), lovile peto letošnjo ligaško zmago.