Skoči na vsebino

Tekme 27. – 30. oktober 2022

[U14] Prvenstvene zmage se je danes razveselila selekcija U14, ki je prepričljivo slavila na Jesenicah. Ljubljančanke so ugnale ekipo Kranjska Gora – Jesenice.
[U14B] Zasedba U14 B je tokrat gostovala v Cerknici, kjer so se ligaške zmage razveselile gostiteljice. Bilo je 67:28. Kljub porazu, čestitke našim dekletom za borbeno predstavo. 💪🏻
Luka Trpin, trener ŽKD Ježica 💬 “Naša ekipa je s solidno igro v napadu in malenkost manj v obrambi, igrala proti domačinkam iz Cerknice, ki so bile premočne za presenečenje.”
U16 A, Predstavnik ekipe Litija je sporočil, da se ekipa ne bo udeležila tekme zaradi premajhnega števila razpoložljivih igralk.
Sklep:
1. Zaradi neprihoda ekipe Litija na tekmo, se tekma registrira po uradni dolžnosti z rezultatom 20:0 v korist nasprotnika, ekipa Litija pa ne prejme točke za sodelovanje.
[Mlajše selekcije, U17] Od petka do nedelje se v Zemunu (Vizura) in v Zagrebu (Dom sportova), igrajo turnirji mednarodne WABA Jadranske lige, selekcij U17. Košarkarice Derby Ježice so na prvi tekmi v Zagrebu premagale zasedbo PVSK iz madžarskega Pecsa. Bilo je 87:62. 👏🏻
Derby Ježica 👉🏻 Ščekić 21 točk, Zadravec 17, Jakupović 15, Klep 8, Lazarević 6, Belc in Gorše 5, Nika Hribar 4, Pokleka in Ivanuša, Nina Hribar 2, Podgoršek.
Danes (16.30) Derby Ježico čaka še obračun s Trešnjevko 2009.
Ekipa U17 je v Zagrebu v pričakovanju druge tekme WABA – Women Adriatic Basketball Association. Po včerajšnji zmagi v mednarodni Jadranski ligi proti ekipi iz Pecsa, danes sledi obračun s Trešnjevko 2009. Dekleta v sproščenem vzdušju čakajo na začetek (16.30) v dvorani Dom sportova. 🙃

_

Zmaga! Ekipa U17 se v Zagrebu veseli še druge zmage. Po včerajšnjem uspehu proti ekipi PVSK, je tokrat v WABA – Women Adriatic Basketball Association z 78:58 premagala Trešnjevko 2009. Čestitamo! 🙌🏻
Derby Ježica 👉🏻 Ščekić 15 točk, Zadravec 14, Lazarević 11, Pokleka 10, Gorše in Jakupović 8, Klep in Podgoršek 4, Nina Hribar in Belc 2, Nika Hribar, Ivanuša.
Zaslužena skupna večerja ekipe U17 v Zagrebu. Dekleta so na dosedanjih treh tekmah WABA – Women Adriatic Basketball Association vknjižila tri zmage.
Bravo! 👏🏻 Srečno pot domov! 🙌🏻
Čestitke vsem selekcijam za prikazano igro! 🏀