Skoči na vsebino

Tekme 22. – 23. oktober 2022

Zmaga! 💪🏻 Košarkarice Ježice so v 4. krogu državnega prvenstva vknjižile novo zmago. V domači dvorani so s 63:57 premagale Triglav iz Kranja. 👏🏻
Derby Ježica 👉🏻 Jakobčič 16 točk, Ivanuša 14, E. Mićunović 12, Mehle, Novović, A. V. Mićunović 5, Lazarević, M. Hlebec, Jeras 2.
🍌 BANANA tekme tokrat Maja Jakobčič, nagrada za BANANO tekme v preteklem krogu pa Hani Ivanuša. 🍌😋
[U20] Zasedba U20 ŽKD Ježica je nocoj v 5. krogu državnega prvenstva gostovala v Domžalah. Ljubljančanke so slavile visoko zmago. Z 80:56. Derby Ježica ostaja neporažena. 👏🏻

[U16A] Ekipa U16A se je v današnjih jutranjih urah odpravila v Grosuplje, kjer so bile prepričljivo uspešnejše od gostiteljic. Ljubljančanke so slavile s 96:25.
🎙️ Vlado Bek, trener Derby Ježice 💬 “To je bila rutinska zmaga naših igralk. Prav vse so igrale in dosegle koše. V drugem delu tekmovanja nas čakajo ekipe z vzhoda. Celje, Janina, Krka, Maribor. Verjamem, da bo zelo zanimivo.”
[U16B] Derby Ježica B se je v današnjem dopoldnevu merila s Triglavom iz Kranja, ki je bil tokrat uspešnejši.
🎙️ Eva Gogala, trenerka ŽKD Ježica 💬 “Tudi na povratni tekmi so bile starejše nasprotnice iz Kranja boljše od naše ekipe. Kljub temu pa smo videli kar nekaj lepih potez nasih košarkaric. Čestitke nasprotnicam za zmago in našim dekletom za prikazano igro.”
[U14A] Zasedba U14A je tokrat gostovala v Škofji Loki, kjer ji je nasproti stal Domel. Gostiteljice so prišle do zmage z 72:57. Bravo dekleta, za borbeno predstavo! 🙌🏻

[U14B] Ekipa U14B se je danes pred domačimi gledalci pomerila s Koprom. Gostje so bile uspešnejše s 45:32.
🎙️ Andrej Štrakel, trener ŽKD Ježica 💬 “To je bila dobra in fer tekma. Spremljali smo odličen boj obeh ekip. Na koncu nam je zmanjkalo moči proti fizično močnejšim nasprotnicam.
BANANA tekme tokrat Maja Jakobčič, nagrada za BANANO tekme v preteklem krogu pa Hani Ivanuša. 🍌😋