Skoči na vsebino

Tekme 20. – 22. januar 2023

Članska ekipa Derby Ježice se v Mariboru veseli uvodne zmage v drugem delu državnega prvenstva. Ljubljančanke so bile uspešnejše z 80:69. Čestitamo! 👏🏻

U20 | Ljubljančanke so v 12. krogu zabeležile novo zmago. V domači dvorani so s 83:54 premagale Domžale. 👏🏻 Z desetimi odigranimi tekmami je Derby Ježica pri osmih zmagah in dveh porazih. 👌🏻
👉🏻 Lazarević 19 točk, Ivanuša 16, Marolt in Likar 10, Mičunović in Pokleka 9, Čater 6, Hlebec 4, Jerman, Jakupović.
Naše košarkarice se bodo 2. februarja pomerile z Akson Ilirijo.

U18-A | Naša dekleta so v 4. krogu drugega dela državnega prvenstva gostila Cerknico ter jo premagala s 74:66. 👏🏻
👉🏻 Lazarević 25 točk, Hribar 20, S. Jerman 14, Podgoršek 9, N. Jerman 4, Kavčič Berlot in Risovič 1, Kosmač, Gudžulič, Ščekić.
U18-B | Ljubljančanke so v 4. krogu drugega dela sezone gostovale pri ekipi VBO Maribor. Gostiteljicam je srečanje pripadlo z 80:46.
👉🏻 N. Hribar 15 točk, Peternel 10, Kohek Narobe, Šmic in Marinčič 4, Bocevska 3, Bucaj, Kastelic in Štrakl 2, Hiti, Mikulec.
🗣️ Luka Trpin, trener Derby Ježice 💬 “Dekleta so odigrala pogumno in korektno, a je bila tokrat domača ekipa boljša.”
U16, Krka 36 – 88 Derby Ježica A
🗣️ Vlado Bek, trener Derby Ježice 💬
Zopet tekma v zgodnjih urah, solidna igra in gladka zmaga v Novem mestu proti Krki . Vse igralke igrale in dosegle koše.
Čestitke za zmago in potrditev uvrstitve med prvih 6 ekip v Sloveniji. 🍌❤️
U14-A | Derby Ježica je v 6. krogu drugega dela sezone gostila Cerknico. Ta je bila uspešnejša s 66:44. Na spodnjih fotografijah si lahko ogledate nekaj utrinkov naših deklet, ki bodo v prihodnjem krogu gostila Postojno.
U14-B | Ljubljančanke se veselijo ligaške zmage, potem ko so pred domačimi gledalci z 49:41 premagale Kranjsko Goro – Jesenice. 👏🏻

U12-A | Ljubljančanke so danes odigrale novi turnirski tekmi. Pomerile so se s Krko in Ledito, ki sta bili za odtenek uspešnejši. Vendar pa dekleta so prikazala novi izjemno borbeni predstavi. 👏🏻
🗣️ Andrej Štrakel, trener Derby Ježice 💬 “Na prvi tekmi proti Krki so punce s pogumno igro proti zelo agresivnim in fizično dominantnejšim domačinkam doživele minimalen poraz. Na drugi pa se je poznala utrujenost, ko je posledično zmanjkalo moči za zmago v sicer dokaj enakovredni tekmi.”
U12-B | Derby Ježica je v Gorenji vasi odigrala dve zanimivi tekmi proti gostiteljicam ter proti ekipi Domela. Nasprotnice so bile uspešnejše, a na prvem mestu je bilo jasno, da dekleta uživajo v košarki. Bravo!