Skoči na vsebino

Tekme 20. – 21. 01. 2024

Košarkarice Ježice so pokalni zmagi proti Iliriji, dodale še prvenstveno proti Konjicam. Zasedba trenerja Slavka Duščaka je na gostovanju v Slovenskih Konjicah slavila z 71:58. 👏🏻
Ježica 👉🏻 Mičunović 19 točk, Horvat, Lazarević, Novović 5, Ivanuša 15, Marolt 5, Pokleka, Jakobčič 11, Jerman 4, Pamić 12, Likar Ivanov.
U15 | Ljubljančanke so v Rogaški Slatini odigrale novo tekmo mednarodne WABA – Women Adriatic Basketball Association. Nasproti je stala ekipa Konjic, ki je bila uspešnejša z 71:65; Udovič 6 točk, Pirnat, Vidic, Daneu 8, Kezan, Tomazini 15, Seliškar 23, Gužvić, Paušer 4, Velikonja, Zajšek 9.
Matjaž Mlakar, trener Ježice 💬 “Tekma je bila vseskozi napeta in izenačena. Punce so prikazale dobro igro. Na koncu je žal popustila koncentracija in nasprotnice so zasluženo zmagale.”
 
U12 – A | Ljubljančanke imajo za sabo drugi turnir. Naša dekleta so tokrat na dveh tekmah vknjižila dve zmagi. 👏🏻
Andrej Štrakl, trener Ježice 💬 “Za nami je drugi turnir, iz Cerknice pa se vračamo z dvema zmagama. Čestitke dekletom za prikazano igro, čestitke tudi nasprotnima ekipama.”
U12 – B | Košarkarice Ježice so odigrale zadnji dve tekmi prvega dela sezone. Ljubljančankam je sprva nasproti stala Akson Ilirija, na drugi tekmi pa Mengeš. 👏🏻
Matevž Homovec, trener Ježice 💬 “Odigrali smo še zadnji dve tekmi prvega dela, kjer so dekleta odlično odigrala obe tekmi, ki sta bili izjemno napeti. Na prvi je le malo zmanjkalo za zmago, na drugi pa so bila boljša od nasprotnic iz Mengša in nedeljo tako zaključujemo s polovičnim izkupičkom. Dekletom čestitke za borbeno predstavo, se pa že veselimo naslednjih tekem.”
U16 – B | Ježičanke so v 5. krogu drugega dela državnega prvenstva gostile Litijo. Slednja je bila uspešnejša s 70:55; Vidic 4 točke, Gužvić 2, Zajšek 4, Kezan 3, Pirnat 5, Petrušić, Marinič 2, Paušer 12, Casagrande, Velikonja 1, Mikez, Toghanro 22.
Eva Gogala, trenerka Ježice 💬 “Kljub porazu, so danes dekleta prikazala veliko lepih potez, kolektivno igro v napadu in borbenost v obrambi. Le tako naprej.”
U20 – B | Ježica B je gostovala v Domžalah, kjer so bile na tekmi 12. kroga državnega prvenstva srečnejše domačinke, ki so slavile z 80:78; Nina Hribar 19 točk, Gorše 15, Ščekić 13, Nika Hribar 12, Podgoršek 8, Ivanuša 7, Klep 4.