Skoči na vsebino

Tekme 15. – 16. oktober 2022

[U20] Tudi za ekipo U20 ŽKD Ježica je uspešna nedelja. Ljubljančanke so v 4. krogu državnega prvenstva s 93:59 premagale Domel. Prihodnji vikend bo Derby Ježica, ki je na dosedanjih treh tekmah vknjižila tri zmage, gostovala v Domžalah.

U18-A] Tako kot selekcija U18B, se tudi U18A danes veseli ligaške zmage. Derby Ježica je v 5. krogu državnega prvenstva premagala Vipavo. Bilo je. 98:53. 🙌🏻 Ljubljančanke bodo v naslednjem krogu gostovale v Cerknici.

[U18-B] Ekipa ŽKD Ježica U18-B se v 5. krogu državnega prvenstva veseli zmage proti Litiji. Ljubljančanke so bile uspešnejše s

[U16B] Zasedba U16B se iz Domžal vrača z zmago. Naše košarkarice so gostiteljice premagale s tesnih 57:56. 👏🏻

[U14-A] Tekmo 4. kroga državnega prvenstva je zasedba U14A odigrala v Kranju, kjer se je pomerila z domačim Triglavom (B). Naše košarkarice so se tokrat razveselile visoke zmage. 👏🏻 Derby Ježica bo prihodnji teden gostila Domel.

[U14] Zasedba U14 B je v 4. krogu državnega prvenstva pred domačimi gledalci gostila Plamo Pur. Gostje iz Ilirske Bistrice so bile tokrat uspešnejše, naša dekleta pa si kljub porazu zaslužijo pohvale za borbenost. 💪🏻 V prihodnjem krogu sledi domač obračun s Koprom.

Mestna občina Ljubljana DERBY bananas Petrol Slovenija Telekom Slovenije Bo2-mega.si Alfa GYM fitness studio Košarkarska zveza Slovenije