Skoči na vsebino

Tekme 01. – 04. O4. 2023

U18-B | Dekleta so danes gostovala pri ekipi Konjic. Srečanje 10. kroga drugega dela državnega prvenstva se je končalo z zmago domačih košarkaric. Bilo je 79:55.
Luka Trpin, trener Derby Ježice 💬 “Solidno v napadu in malo slabše v obrambi. Domačinke so zasluženo zmagale.”
U18-A | Tudi ekipa U18-A je nov mesec začela z ligaško zmago. Ljubljančanke so v 10. krogu drugega dela državnega prvenstva premagale Vipavo. Bilo je 90:69. 👏🏻
U16-B|Derby Ježica B – Litija 57:72
Eva Gogala, trener Derby Ježice 💬 na povratni tekmi so bile starejse nasprotnice z Litije boljse. Smo pa tokrat prijazali cisto drugacno igro in na koncu sem zadovoljna s prijazanim.
Cestitke nasprotnicam za zmago, nasim dekletom pa za dobro tekmo.
U16-A | Tudi ekipa U16-A je nov mesec začela z ligaško zmago. Ljubljančanke so v 10. krogu drugega dela državnega prvenstva premagale Akson Ilirijo. Bilo je 96:49.
Luka Trpin, trener Derby Ježice 💬
Na tekmi proti sovrsnicam iz Ilirije so vsa dekleta dala svoj delež in tudi v drugo priigrale zmago. Čestitke ekipa!

U14-A| Uspešno sobotno dopoldne. 👌🏻 Derby Ježica je v 4. krogu drugega dela državnega prvenstva, s 45:41 premagala Krko.
Eva Gogala, trener Derby Ježice 💬 
Danes zjutraj so si navijaci lahko ogledali zelo dobro tekmo, kjer so se tekmice ves cas menjavale v vodstvu. Na koncu so nase punce odigrale bolj zbrane in zasluzeno je zmaga ostala doma. Cestitam puncam za zelo dobro odigrano tekmo. Čestitke!
U16-A | Derby Ježica je v 8. krogu drugega dela državnega prvenstva z 69:57 premagala Domel. Ljubljančanke so se uvrstile na zaključni turnir! 👏🏻👏🏻👏🏻