Sara Meden: “Maksimalno se bo potrebno boriti”

Nedelja, 17. april 2021 – Članska ekipa Ježice bo v ponedeljek začela s polfinalom končnice državnega prvenstva. Zasedba trenerja Predraga Milovića se bo v boju na dve zmagi pomerila s Triglavom iz Kranja. Prva tekma bo v dvorani Planina, v Kranju. Začela se bo ob 20.30. Sodnika srečanja bosta Diana Lapanović in Srečko Savič.

Predrag Milović, trener Ježice: “V polfinalu državnega prvenstva igramo proti zelo dobri ekipi iz Kranja. Triglav je atletsko in taktično zelo dobra ekipa, ki goji zelo hiter slog igre. Naša osnovna taktika bo, da zaustavimo njihovo hitro igro, poizkusimo biti enakopravni v skoku ter da dobro zadevamo iz razdalje. Trenirali smo zelo dobro, vzdušje v ekipi pa se mi zdi enkratno. Kot trenerja me veseli, da se nam je po dolgem času priključila poškodovana Anja Dragar. Naredili bomo vse, da damo iz sebe svoj maksimum, če bo to dovolj, da se uvrstimo v finale, pa bomo zelo veseli.”

Sara Meden, kapetanka Ježice: “V malo daljšem premoru od tekem smo se intenzivno pripravljali na polfinale in vsi skupaj že z nestrpnostjo čakamo sam začetek. Zavedamo se, da nas v Kranju čaka težka tekma. Za uspeh bo potrebno pripravo s treningov prenesti na tekmo, se maksimalno boriti in igrati pametno.”

Druga tekma bo v sredo (20.00), v Ljubljani.