Skoči na vsebino

Pregled tekem mlajših kategorij

U14- A | Zasedba U14 je tokrat gostovala pri Janini, ki je bila uspešnejša s 67:37; Despotović 14 točk, Marinič 8, Djordjević 5, Zajšek 4, Velikonja 3, Casagrande 2, Petrušič 1, Pirnat, Jelovšek Žerdin, Juričan.
Eva Gogala, trenerka Ježice 💬 “V prvem polčasu smo se zelo dobro upirali nasprotnicam, potem pa so v drugem polčasu le-te pobegnile in nismo se jim več uspeli približati. Kljub temu so dekleta pokazala dobro igro in veliko lepih potez. Čestitke nasprotnicam za zmago.”
U14 – B | Ježičanke so se pred domačimi gledalci razveselile zmage proti ekipi Triglava (B). Bilo je 52:31. Ključen korak k zmagi so naša dekleta naredila že v prvem polčasu, ki so ga dobila z enaindvajsetimi točkami prednosti.
Ježica 👉🏻 Triller, Djukanović in Novak 8 točk, Brailo 7, Hiti 6, Todorović 5, Pašagić 4, Zveršen, Pandurović in Seliškar 2, Popovič, Dukarović.
Andrej Štrakl, trener Ježice 💬 “Ekipa U14 – B si je priigrala prvo zmago v sezoni. S pravim pristopom v obrambi je danes steklo tudi v napadu in večina igralk je dosegla točke. Motivacija za naprej, čestitke puncam za zmago.”
U12 – A | Zasedba U12 – A je odigrala prvi dve turnirski tekmi. Na Ježici so se naše košarkarice pomerile z Domžalami (B) in Cerknico. Ježičanke so premagale obe ekipi. 👏🏻
Andrej Štrakl, trener Ježice 💬 “Na obeh tekmah so dekleta prikazala veliko lepih potez in turnir zaključila z dvema zmagama. Čestitke tudi nasprotnim ekipam za prikazano igro.”
U12 – B | Ljubljančanke imajo za sabo drugi turnir. Naša dekleta so na dveh tekmah zabeležila polovičen uspeh. Domžalčanke (A) so bile nekoliko uspešnejše, medtem ko je Ježica na drugi tekmi premagala Akson Ilirijo. 👏🏻
Matevž Homovec, trener Ježice 💬 “Tudi na drugem turnirju so naša dekleta prikazala dve borbeni predstavi, dosegla pa tudi lepo število košev in tako dokazala, da se lahko borijo tudi proti nekoliko starejšim nasprotnicam. Čestitke prav vsem dekletom, ki iz tekme v tekmo napredujejo. Veselimo se že tretjega turnirja, ki bo potekal v domači dvorani.”