Skoči na vsebino

Pregled tekem 29.02. – 03.03. 2024

Mlajše selekcije | U14 – B | Ljubljančanke so tokrat gostovale pri Pivki, ki je bila uspešnejša s 55:20; Hiti 2 točki, Jenčič, Pust, Triller 6, Zveršen 2, Pandurović, Djukanović 3, Pašagić 1, Duraković 2, Novak 4, Popovič, Stanivuković.
Andrej Štrakl, trener Ježice 💬 “Dekleta se tokrat proti mnogo višjim in fizično močnejšim nasprotnicam niso znašla in zmaga je zasluženo ostala doma. Vseeno so dekleta prikazala veliko želje in borbenosti. Čestitke za odigrano tekmo, tudi gostiteljicam.”
Mlajše selekcije | U14 – A | Ježičanke so gostile Litijo in vknjižile visoko prvenstveno zmago. Slavile so s 65:32.
Ježica 👉🏻 Požar Tomšič 2 točki, Pirnat 12 točk, Todorović 7, Jelovšek Žerdin, Borić 2, Petrušić 8, Djordjević 5, Marinič 4, Zajšek 5, Casagrande 6, Velikonja 10, Juričan 4.
Eva Gogala, trenerka Ježice 💬 “Z dobro igro od prve minute dalje so naša dekleta prevzele nadzor nad tekmo in jo mirno pripeljala do konca. Čestitke za borbeno in kolektivno igro.”
Mlajše selekcije | U18 – B | Ježica je gostovala na Jesenicah, kjer je bila ekipa Kranjska Gora – Jesenice uspešnejša z 82:70.
Ježica 👉🏻 Marinčič 6 točk, Tihojević, Daneu 5, Maresić Fink 21, Horvat 6, Seliškar 9, Bilič, Bocevska 10, Paušer 3, Toghanro 4, Abramović 6.
Matjaž Mlakar, trener Ježice 💬 “Tekmo so punce odigrale solidno. Blizu smo bili skozi celo tekmo, vendar se na koncu ni izšlo, da bi iztržili ugoden rezultat. Čestitke puncam za prikazano igro.”
U16 – A | 👏🏻 Ježica je v uvodnem krogu tretjega dela državnega prvenstva premagala Akson Ilirijo. S 83:72.
Ježica 👉🏻 Belc 21 točk, Marinčič, Bilič, Maresić Fink 21, Hribar 16, Daneu 3, Ivanuša 20, Horvat, Bocevska, Seliškar 2.
Matjaž Mlakar, trener Ježice 💬 “Kot pričakovano je bil mestni derbi izenačen in napet do zadnje četrtine. Skozi celo tekmo smo imeli težave pri skoku v obrambi, a so punce z dobro obrambo rešile situacijo in zasluženo slavile. Čestitke puncam za zmago in nasprotnicam za korektno in borbeno igro.”
U16 – B | Ježičanke so gostovale v Postojni, kjer so se ligaške zmage razveselili Orli. S 74:52; Vidic 5 točk, Savanović, Zajšek 12, Kezan, Djordjević 2, Marinič 4, Paušer, Casagrande 2, Velikonja 11, Mikez, Toghanro 16.
Eva Gogala, trenerka Ježice 💬 “Tudi na tretji tekmi je bila ekipa s Postojne boljši nasprotnik. Naredili smo čisto preveč napak in nasprotnicam dovolili, da so prihajale do lahkih košev. Na naslednji tekmi pričakujem boljši pristop in več zbranosti tako v napadu kot v obrambi. Čestitke nasprotnicam za zmago.”