Skoči na vsebino

Pregled tekem 21. – 22. 10 2023

Ljubljana (Ježica) | Košarkarice Ježice so v 4. krogu državnega prvenstva gostile kranjski Triglav, ki je bil uspešnejši z 88:71.
Ježica 👉🏻 Ivanuša 19 (10 skokov), Novović 15, Lazarević 13, Zoran 9, Pamić 8 (6 skokov), Mićunović, Zadravec in Jerman 2, Pokleka 1, Jakobčič, Marolt, Horvat.
U14 – B | Ježica je tokrat v 5. krogu prvega dela državnega prvenstva gostila Triglav A. Gostje so bile uspešnejše, naša ekipa pa si je nabrala nove pomembne izkušnje. 👏🏻
Ježica 👉🏻 Todorović 8 točk, Novak 6, Pust in Beganović 4, Šimović, Djukanović in Pašagić 2, Zveršen in Brailo 1, Hiti, Seliškar, Duraković.
Andrej Štrakel, trener Ježice 💬 “Dekleta so pokazale dobršno mero poguma v napadu in veliko željo v obrambi, zmaga pa je tudi tokrat zasluženo romala v Kranj. Igralkam čestitke za pristop. Mi se vsako tekmo učimo in postopno napredujemo v vseh segmentih igre.”
U18 – A | Naše košarkarice so na gostovanju premagale Grosuplje. S končnih 93:29; Belc 20 točk, Nina Hribar 16, Ščekić 12, Nika Hribar 11, Klep 8, Ivanuša 7, Jakupović in Lazarević 6, Štrakl 4, Modrić 3.
Luka Trpin, trener Ježice 💬 “Tudi na povratni tekme v gosteh je naša ekipa zabeležila zanesljivo zmago.”
U18 – B | Ježica B je v 5. krogu državnega prvenstva gostila Teiglav. Kranjčanke so bile uspešnejše z 90:47; Bucaj 17 točk, Maresić Fink 12, Hiti 8, Marinčič 4, Daneu in Abramović 3, Tihojević, Bilič, Seliškar, Duraković, Dretnik, Bocevska.
Matjaž Mlakar, trener Ježice 💬 “Kljub trudu in borbeni igri je bil Triglav tudi tokrat previsoka ovira za naše punce. Glave gor in pozitivno naprej.”
U16 – B | Ježica je v 4. krogu državnega prvenstva gostila Vipavo. Srečanje je s 64:39 pripadlo gostjam; Daneu 16 točk, Toghanro 9, Seliškar 7, Paušer 3, Vidic in Velikonja 2, Mikez, Kezan, Despotović, Marinič, Casagrande, Abramović.
Eva Gogala, trenerka Ježice 💬 “Brez prave želje in energije tekme žal ne moreš zmagati. Na naslednji tekmi pričakujem, da bomo to popravili. Glave gor, trenirat in naslednjič upam, da pokažemo boljšo igro. Čestitke nasprotnicam za zmago.”
U16 – A | Naše košarkarice se veselijo nove zmage. Tokrat v Postojni, kjer so slavile na tekmi 4. kroga državnega prvenstva. Gostiteljice so premagale s 93:42; Maresić Fink 28 točk, Ivanuša 16, Bucaj in Hiti 9, Bocevska 8, Marinčič 6, Tihojević 5, Bilič in Dretnik 4, Horvat in Duraković 2.
Matjaž Mlakar, trener Ježice 💬 “Iz Postojne so se punce vrnile z novo zmago. Čestitke dekletom za zmago in nasprotnicam za korektno in borbeno igro.”
U20 | Tudi ekipi U20 ŽKD Ježica sta danes stopili na parket. Bili sta polovično uspešni. A ekipa je s 70:54 slavila na gostovanju v Domžalah, B ekipa pa je morala z 38:78 priznati premoč Akson Iliriji.
Luka Trpin, trener Ježice B 💬 “Tekma se je izkazala za zelo fizično. Ilirija je bila tokrat premočan nasprotnik, sama tekma pa dobra izkušnja za prihodnje nastope.”