Skoči na vsebino

Pregled tekem 11. – 12. 11. 2023

U18 – B | Košarkarice Ježice so v uvodnem krogu drugega dela sezone gostile Vipavo. Srečanje je z 78:36 pripadlo gostjam; Abramović 9 točk, Daneu 8, Marinčič 6, Bocevska 5, Paušer 4, Horvat 3, Hiti 1, Bilič, Dretnik, Duraković, Tihojević.
Delfina Bocevska, košarkarica Ježice 💬 “Tekmo smo začele zaspano in prestrašeno. Nismo pokazale dovolj borbenosti, kar je bilo opazno na rezultatu. Na naslednji tekmi bomo poskusile to popraviti.”
U14 – B | Ljubljančanke so gostovale pri ekipi Kranjska Gora Jesenice, ki je bila v 6. krogu državnega prvenstva uspešnejša, s 56:45; Todorović 21 točk, Pašagić in Novak 5, Zveršen in Brailo 4, Djukanović, Duraković in Popovič 2, Hiti, Šimović, Pust, Pandurović.
Andrej Štrakel, trener Ježice 💬 “Na povratni tekmi proti ekipi iz Jesenic so dekleta odigrala borbeno v obrambi, tri četrtine držala neodločen rezultat, na koncu pa je zmanjkalo zbranosti v napadu. Čestitke dekletom za pristop.”
U16 – B | Zasedba U16 – B je v 5. krogu državnega prvenstva gostila Domžale, ki so bile uspešnejše z 69:39; Daneu 10 točk, Abramović 9, Seliškar 8, Vidic 3, Kezan, Zajšek, Casagrande in Toghanro 2, Paušer 1, Mikez, Gužvić, Velikonja.
Eva Gogala, trenerka Ježice “Tekmo smo super začeli nato pa nam je koncentracija malo padla. Največje težave smo imeli pri zapiranju v obrambi, zato so nasprotnice prihajale do druge, tretje priložnosti v napadu in tako dosegale lahke koše.”

📸 Foto: Miha Zajšek