Skoči na vsebino

Pregled tekem 09. – 10. O3. 2024

U18 | V tem vikendu sta bili na parketu obe zasedbi U18. Ježica A je gostovala pri Cinkarni Celje, ki je bila uspešnejša s 77:54; Belc 6 točk, Nika Hribar 8 točk, Nina Hribar 10, Horvat 9, Ivanuša, Klep 7, Podgoršek 2, Ščekić 12, Gorše, Peternel.
Ježica B (na spodnji fotografiji), pa je tokrat gostovala pri Krki. Gostiteljice so slavile s 93:48; Marinčič 4 točke, Vidic, Bilič, Maresić Fink 14, Horvat 4, Dretnik 11, Bocevska 8, Kezan, Toghanro 4, Abramović 3.
U12 – A | Za našimi dekleti sta turnirski tekmi v Škofji Loki. Domel in Ježica sta se na uvodnem obračunu razšla z 8:8, na drugi tekmi pa so Ljubljančanke z 12:4 premagale Triglav.
Andrej Štrakl, trener Ježice 💬 “Prvo tekmo so naš medli pristop v začetku, domačinke znale obrniti v svojo korist, na koncu pa je zasluženo sledil neodločen rezultat. Drugo tekmo so dekleta odigrala bolje in premagala Triglav. Vse punce so prikazale precej domiselnih potez. Čestitke vsem za odigran turnir, kmalu bo nova priložnost za dokazovanje.”
U12 – B | Po super predstavah v uvodnem delu tekmovanja, je za košarkaricami Ježice še zelo dober drugi del.
Matevž Homovec, trener Ježice 💬 “Ekipa U12 B se je v prvem delu tekmovanja uvrstila med najboljših 16 ekip in s tem dobila še močnejše tekmice v drugem delu tekmovanja. A dekleta so tudi drugi del začela brez strahu in z veliko mero borbenosti. Odlično so se zoperstavila starejšim in višjim nasprotnicam iz Slovenskih Konjic ter Črnomlja, ki so sicer zasluženo zmagale. Že prihodnji teden nas v domači dvorani čaka nov turnir, do katerega želimo še nadgraditi in izpiliti našo igro, vas pa vabimo, da si naše najmlajše ogledate v živo v dvorani Ježica.”