Skoči na vsebino

Pregled tekem 05. – 07. 04. 2024

U14 B| Ježičanke so gostovale v Litiji, kjer so bile s 53:39 uspešnejše gostiteljice.
Andrej Štrakl, trener Ježice 💬 “Prvi polčas smo odigrali povsem bledo in neprepoznavno, tako v obrambi kot v napadu. V drugem polčasu so dekleta z boljšim pristopom zmanjšala razliko, za kaj več pa je zmanjkalo časa in moči. Čestitke predvsem za drugi polčas, iz prvega se bomo pa nekaj naučili.”
U12 – A | Ježica je tokratni turnir, ki je bil sicer zadnji v letošnji sezoni, odigrala v Postojni. Naše košarkarice so sprva z 9:8 premagale Orle, v drugo pa z 10:6 Domel. 👏🏻
Andrej Štrakl, trener Ježice 💬 “Čeprav številčno podhranjena, so dekleta uspešno odigrala turnir. Kljub začetni nervozi so na prvi tekmi uspela na koncu z dvema dobro odigranima četrtinama rezultat obrniti v svojo korist. Na drugi tekmi so z bolj sproščeno igro premagala tudi ekipo Domela. Čestitke obema nasprotnima ekipama za borben in fer pristop. Čeprav v tekmovanju U12 rezultat ni najpomemnejši, si dekleta zaslužijo vse pohvale za odigrano celotno sezono, ki so jo končala brez poraza.”
U12 – 😎 Ljubljančanke so turnirski tekmi odigrale v Celju. Proti Cinkarni Celje, ki je bila uspešnejša z 12:4, ter proti zasedbi GMI Konjice, kateri je srečanje pripadlo z identičnim rezultatom.
Eva Gogala, trenerka Ježice 💬 “Naša najmlajša dekleta so danes odigrala turnir v Celju, kjer so se kljub porazu dobro upirale močnejšim in starejšim nasprotnicam. Čestitke za prikazano igro.”
U14 Ježičanke so se prvenstvene zmage razveselile proti Šentvidu. Premagale so ga z 49:32. 👏🏻
Eva Gogala, trenerka Ježice 💬 “Po slabem prvem polčasu, so dekleta v drugem prikazala pravi obraz in zasluženo zmagala. Čestitke!”