Skoči na vsebino

Končano regijsko selekcioniranje

S tekmo na gimnaziji Bežigrad se je v torek zvečer zaključilo regijsko selekcioniranje deklet v starostni kategoriji U14. Naša dekleta, združena v ekipi Zahod 1, so v finalni tekmi morale priznati premoč ekipi Vzhoda 2, pri katerih je predvsem prevladovala boljša igra v obrambi in met z razdalje.

Številni gledalci so lahko uživali v lepi košarkarski predstavi, saj so dekleta obeh ekip pokazale precej košarkarskega znanja. Prikazano je dobra popotnica za naprej, dekleta pa se že veselijo naslednje sezone in novih izzivov.

VZHOD 2 : ZAHOD 1 64:49 (15:18, 21:8, 16:14, 12:9)
Vzhod 2:
Suhalj 6, Andoljšek 2, Pavlič 4, Jelenc 3, Osrečki, Ileršič Sanjkar 2, Vrečer, Mičunovič 10, Ude 12, Islamaj 4, Vide 7 Haralović 9, Žujić 5, Papič.
Zahod 1: T. Petrovič 4, A. Petrovič 11, Jeraša 4, Kogoj, Hladnik, Milinović, Košnik 1, Sever 2, Dragar 9, Melinc 9, Burgar 9, Kastelic 3.

Izjava Mojce Markovič: “Čestitke ekipi Vzhod 2, ki je na tej tekmi zasluženo zmagala, saj so pokazale precej več želje in borbe. Našim dekletom je primanjkovalo predvsem odločnosti in borbenost, brez česar se tekme žal ne da zmagati, kljub temu, da so dekleta pokazala kar precej lepih košarkarskih potez. Veseli me, da so košarkarice obeh ekip pokazale velik napredek v tej sezoni in upam, da bodo s takšnim delom nadaljevale tudi v prihodnje.”

Slike zaključne tekme regijskega selekcioniranja pa v naši galeriji!