Finale Interne košarkarske lige 2016/17

Minuli vikend, poln aktivnosti za naše društvo, je zaznamoval tudi zaključni turnir interne lige. Navkljub lepem vremenu je bila Bežigrajska dvorana lepo obiskana.

Lepo popolnjene tribune so spremljale živahno dogajanje na parketu. Zopet se je preko 100 nastopajočih deklet, podilo po igrišču in uživalo v košarki.

V tekmah za končno razvrstitev so prikazala veliko mero borbenosti in tudi nekaj res lepih potez. Najuspešnejša ekipa v letošnjem šolskem letu, je bila Rdeča ekipa, ki je v finalu brez večjih težav ugnala ekipo Modrih. Ekipe so tekmovale še v mnogih štafetnih igrah. Največ užitkov pa je ponudila štafeta, kjer so si naše male Ježičanke, ob uspešnem metu, lahko tudi posladkale.

Tudi v letošnji izvedbi interne lige je naše društvo doseglo svoj namen. Poleg množičnosti v naši košarkarski šoli, se je zopet vzpostavilo nekaj ekip, ki bodo v prihodnje branile tudi klubske barve.

Največ zaslug za to imajo seveda naši trenerji. Skozi celotno leto vložijo veliko truda, da ob učenju številnih košarkarskih prvin, navdušijo za košarko veliko število deklet, za kar si zaslužijo vse pohvale.