Rekapitulacija

Kadetinje Ježice so v četrtek 3.3.2016 zabeležile svoj drugi poraz proti Krki. Tekmo so začele precej zmedeno in neborbeno. V prvem polčasu so Ježičanke pustile nasprotnicam prosto pot do koša, katero so te dobro izkoristile in tako povedle. V drugem polčasu pa so Ježičanke začele igrati agresivno in rezultat poskušale zmanjšati, tudi z nekaj protinapadi, vendar so bile Krkašice čez celotno tekmo boljše. Ježičankam želimo da bi v naslednjo tekmo stopile bolj odločno in zbrano.

Izjava trenerke Mojce Markovič: “Ko igralka, za katero je bilo jasno povedano, da ji ne smemo pustiti meta od daleč, z metom z razdalje da 30 točk, je jasno vse in nima smisla izgubljati besed. Če želimo do konca prvenstva še kakšno tekmo zmagati, se bo potrebno držati navodil iz garderobe in večkrat ponovljenih med tekmo. Nekaj minut solidne obrambe proti ekipam iz vrhnjega dela lestvice pač ni dovolj za uspeh.”

Naša B ekipa kadetinj v skupini, katera se bori za uvrstitev na zaključni turnir trenutno s štirimi zmagami in dvema porazoma (Triglav v gosteh in Krka doma) zaseda drugo mesto, dve točki pred ekipo Grosupelj in tri pred Krko. Do konca  zadnjega kroga pa nas čakajo le še dve tekmi. Naslednja v dvorani Brinje proti Grosupljem in zadnja doma, proti kranjskemu Triglavu.

Podrobnosti

Datum Čas League Sezona
3. 3. 2016 16:30 U17 2015-2016

Rezultati

EkipaTočke
ŽKD Ježica U17B53
Krka69