Skoči na vsebino

Tekme 19. – 20. november 2022

Zmaga! 🙌🏻 Članska ekipa ŽKD Ježica se v 8. krogu državnega prvenstva veseli letošnje pete zmage. Zasedba trenerja Predraga Milovića je v Domžalah slavila z 81:45. 👏🏻

Derby Ježica 👉🏻 Lazarević 24 točk, Jakobčič 19, Ivanuša 14, E. Mičunović 7, Mehle 6, Jeras 5, A. V. Mičunović 4, M. Hlebec 2, Andoljšek, Novović, N. Hlebec, Ivanov.

Zasedbi U18-A je v 8. krogu državnega prvenstva nasproti stal Domel. Gostje so bile uspešnejše s 64:58.
Derby Ježica 👉🏻 S. Jerman 18 točk, Belc in Jakupovič 9, Lazarević 8, Zadravec 7, Pokleka 3, Klep in Kavčič Berlot 2, Ščekić, N. Jerman, Podgoršek, Gudžulič.
🎙️ Vlado Bek, trener Derby Ježice 💬 “Borbena tekma, kjer smo na žalost zgrešili preveč zicerjev in preslabo zapirali po metih nasprotnic. Čestitam igralkam za borbenost. Škoda, da nismo metali kakšen prosti met več, saj so jih imele nasprotnice kar 36.”
Ekipa U18-B (na priloženi fotografiji) je v današnjem dopoldnevu gostovala pri Krki, ki je bila uspešnejša z 81:47.
🎙️ Luka Trpin, trener Derby Ježice 💬 “”Dekleta so odigrala dobro uvodno četrtino, nato pa smo padli v krč, ko nam ni šlo ne v napadu, ne v obrambi. Iz tega krča se žal do konca tekme nismo pobrali. Vseeno so se dekleta pošteno borila do konca samega srečanja.”
Ekipa U16-A se veseli prvenstvene zmage proti Mariboru. Ljubljančanke so bile uspešnejše z 78:68. 👏🏻
🎙️ Vlado Bek, trener Derby Ježice 💬 “Kljub ne preveč dobri igri, smo si priborili zmago proti borbeni ekipi Maribora.”
Zasedba U14-B pa je tokrat gostila Triglav B. Ljubljančanke so slavile z 42:16. 👏🏻
🎙️ Andrej Štrakel, trener Derby Ježice 💬 “Dober pristop se je obrestoval in dekleta so z agresivno obrambo postopoma večala razliko. Če bi bili bolj zbrani pri zaključevanju napadov bi bila lahko razlika še višja.”
Ekipa U14 je danes gostovala v Kranju, kjer se je pomerila s Triglavom. Domačinke so bile tokrat uspešnejše z 52:32.
🎙️ Eva Gogala, trenerka Derby Ježice 💬 “Tekmo smo dobro začeli, potem pa iz minute v minuto igrali bolj zaspano in brez energije. Posledično ni steklo ne v napadu in ne v obrambi. Nasprotnice so zasluženo zmagale, mislim pa, da razlika ni realna. Čim prej pozabimo to tekmo, naslednji teden pa nas čaka že nova proti Plami Pur.”