Skoči na vsebino

Pregled tekem mlajših kategorij

U12 – B | Z novo tekmovalno sezono je začela tudi zasedba U12 – B ŽKD Ježica. Odigrala je dve turnirski tekmi. Sprva je z 9:8 premagala Mengeš, nakar so bile Domžale uspešnejše z 12:4. Ježičanke, čestitamo za prikazano! 👏🏻
Matevž Homovec, trener Ježice 💬 “S tekmovanjem so začela tudi naša najmlajša dekleta. Že prva tekma proti vrstnicam iz Mengša je bila izjemno zanimiva in napeta. Borbenost so dekleta prenesla tudi na drugo tekmo proti Domžalam, ki pa so bila od naših deklet boljša. Čestitke vsem dekletom, nov izziv nas čaka že prihodnjo nedeljo.”
U14 – A | Ljubljančanke so v 3. krogu drugega dela državnega prvenstva gostile Krko, kije slavila s 44:41; Velikonja 12 točk, Zajšek 7, Despotović 6, Djordjević, Marinič in Casagrande 4, Juričan 2, Petrušič in Redžić 1, Požar Tomšič, Jelovšek Žerdin.
Eva Gogala, trenerka Ježice 💬 “Tokrat so dekleta odigrala veliko bolje in pokazala kar nekaj lepih potez. Žal pa prednosti niso uspele zadržati in nasprotnice so zasluženo zmagale. Vseeno pa čestitke dekletom za borbeno igro.”

U14 – B | Ježica je v 2. krogu drugega dela državnega prvenstva gostila Koper nets. Srečnejše so bile gostje, ki so bile uspešnejše, s tesnih 36:35.
Ježica 👉🏻 Todorović 12 točk, Pust 6, Brailo 5, Hiti in Pašagić 4, Zveršen in Pastar 2, Triller, Seliškar, Djukanović, Duraković, Beganović.
Andrej Štrakl, trener Ježice 💬 “Dekleta so odigrala bojazljiv prvi polčas, v drugem pa pokazala veliko željo v obrambi, zmanjkalo pa je koncentracije pri zaključevanju. Zmanjkalo je tudi malo sreče na koncu. Za nas je to dobra šola za naprej, čestitke puncam za prikazano borbo.”

Matjaž Mlakar, trener Ježice

Izjava kapetanke Nike Hribar:
Današnjo tekmo smo z hitro in ekipno igro zmagale. Bilo je nekaj napak in zgresenih metov, vendar to ni vplivalo na rezultat.
Skupaj se že veselimo tekem, ki prihajajo.

Eva Gogala, trenerka Ježice.

Drugi del tekmovanja smo začeli v Litiji. Starejše nasprotnice so bile premočen nasprotnik in zasluženo zmagale. Naslednji teden dekleta čaka tekma proti Iliriji.

#mestnaobcinaljubljana #nlbslo #bo2megasi #alfagymfitness #lekarnaprikranjskemorlu #ljubljanajesport #sparslovenija #visitljubljana #ljzate #ljubljana