Skoči na vsebino

Pregled tekem 13. – 15. 10. 2023

 

Košarkarice Ježice so po zmagi proti Domžalam, odigrale drugo tekmo nove sezone državnega prvenstva. Mestni obračun je tokrat s 74:70 pripadel Akson Iliriji. Naša dekleta prihodnji teden (sobota) čaka domača tekma s Triglavom.
Ježica 👉🏻 Ivanuša 20 točk, Mićunović 12, Lazarević 8, Pamić 7, Zoran 6, Novović 6, Marolt, Zadravec in Jerman 3, Pokleka 2, Likar Ivanov,
Horvat.

U14 | Na delu sta bili tudi ekipi U14 ŽKD Ježica. Zasedba U14 A je gostovala pri Domžalah (modre) in se razveselila visoke zmage. B ekipa je gostovala pri Šentvidu ter kljub porazu pustila odličen vtis.
Andrej Štrakel, trener Ježice (B) 💬 “Punce so se pogumno borile proti fizično močnejšim nasprotnicam, nasprotnice pa so zasluženo slavile. Mi gledamo sebe in napredujemo iz tekme v tekmo.”
Eva Gogala, trenerka Ježice (A) 💬 “Naša ekipa se je v Domžalah razveselila zanesljive zmage. Čestitke vsem puncam za prikazano igro.”
U18 – B | Ježica je v 4. krogu državnega prvenstva gostila Domel. Stečanje je pripadlo gostjam, s 104:38; Abramović 13 točk, Bocevska 8, Daneu 5, Marinčič in Paušer 4, Toghanro 2, Bilič, Horvat, Seliškar, Duraković.
Matjaž Mlakar, trener Ježice 💬 “Na povratni tekmi z Domelom so naše punce na trenutke pokazale, da znajo igrati košarko. Kljub temu so bile gostje premočan nasprotnik in so zmago odnesle na Gorenjsko.”

U16-A | Ljubljančanke so v Kopru zabeležile novo ligaško zmago. V 3. krogu državnega prvestva so se proti gostiteljicam razveselile visoke zmage, potem ko so prikazale zelo dobro igro, tako v obrambi kot v napadu.
Ježica 👉🏻 Bucaj 32 točk, Maresič Fink 28, Hiti 13, Marinčič 12, Tihojevič 9, Bocevska 8, Dretnik 6, Horvat 4, Bilič 2, Duraković.